Haberler

Kazanan, çocuklar oldu

Tarih: 05.01.2017

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İZSİAD), Becker İzmir sponsorluğuyla organize ettiği yardım amaçlı tavla turnuvası, kent protokolünü, siyaset ve ekonomi dünyasını buluşturdu. Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki turnuvada; AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da yarıştı.

İZSİAD yönetimi, üyeleri, katılımcılar ve aileleri, önce keyifli bir pazar kahvaltısı yaptı; ardından turnuvaya geçildi. İzmir Tavla Derneği uzmanlarının yönettiği turnuvada 40 katılımcı karşı karşıya geldi. Protokol üyelerinin hepsi ilk turu geçerken; AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Uzunkaya, rakiplerini geçerek son 10’a da kalmayı da başardı.

Müdür Uzunkaya ikinci oldu

İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, finale kadar yürümeyi bildi. Final karşılaşmasında 5-4’lük sonuçla İZSİAD üyesi İbrahim Kavur şampiyon olurken; İl Emniyet Müdürü Uzunkaya ikincilik kupasını aldı. Turnuvanın üçüncüsü ise Ali Akkaş oldu.

Öğrencilere bot ve mont alınacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu tür sosyal amaçlı etkinliklerde yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, İZSİAD’a teşekkür etti. İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, İZSİAD’ın geçen kış İzmir ve Diyarbakır’da pek çok okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve mont yardımı yaptığını, yine dar gelirliler yararına faaliyet gösteren Bornova Belediyesi bünyesindeki Dost Marketleri desteklediğini, ihtiyaç sahiplerine çeşitli sağlık ve tedavi yardımları yaptığını hatırlattı, “Bu turnuvanın geliri de yine başta dar gelirli öğrencilerin bot ve mont ihtiyaçlarının karşılanması olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin giyim, gıda ve sağlık gereksinimlerinin giderilmesinde kullanılacak. Zarlar iyilik için atıldı. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.

Kimler katıldı?

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Becker İzmir CEO’su Volkan Kebir, Levent Ürkmez, Mehmet Bektur, Mustafa Dirin, Muammer Katmerci, Modacı Hikmet Alcan, Levent Kılınçer. Muhip Gürpınar, Ahmet Cangür, Şenay Kavur, Mehmet Sinan Berzircilioğlu, Mehmet Çelik, Ali Talak, Özlem Talak, İbrahim Kavur, Sirhan Özen, Murat Nezir, Ergin Irmak, Şükrü Dökmetaş, Şerafettin Taş, Abdülkadir Bişaroğlu, Haydar İnaç, Harun Atalayman, Hakkı Ulusoy, Bülent Tatarka, Gökhan Kayaönü, Ozan Kozanlıoğlu, Emin Gemici, Mehmet Özmüş, Hüseyin Cengiz, Ali Akkaş, Ahmet Baştuğ, Kadir Alkışel…

İşte ödüller

Turnuva birincisi, Kuşadası Suhan Otel’de her şey dahil bir gece konaklamalı çift kişilik tatil kazandı. İkinci ve üçüncüye ise Seferihisar Teos Ormancı Kampı’nda yine bir gece konaklamalı her şey dahil çift kişilik tatil hediye edildi. İlk üç dereceyi alan yarışmacılara ayrıca kupa verilirken; tüm katılımcılara, günün anısına birer madalyon takdim edildi.