Haberler

Vali Erol Ayyıldız’a “Hoş geldiniz” dedik

Tarih: 05.01.2017

İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri ile Danışma Kurulu üyeleri, İzmir’e yeni atanan Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti. Başkan Küçükkurt, Vali Ayyıldız’a görevinde başarılar diledi. İZSİAD ve üye yapısı hakkında bilgiler veren Küçükkurt, “İzmir’in en etkin işadamı örgütlerinden biriyiz. Kentimiz, ülkemiz ve insanımız için var gücümüzle çalışıyoruz. Kentin yararına her konuda size yardıma hazırız” dedi.

Sanayiciliğin bir ‘hayır işi’ olduğunu vurgulayan Vali Ayyıldız da, “Sizler, ülke ekonomisine katkı yapıyor, binlerce kişiye de istihdam sağlıyorsunuz. Babalar, anneler, sizler sayesinde evlerine ekmek götürüyor. Bu bakımdan sanayiciliği hayır işi olarak görüyorum. Bu hayırda biz de üzerimize düşen bir görev olursa, yasalar çerçevesinde elimizden geleni yapmaya hazırız” mesajı verdi.

İSG Zirvesi’ne destek

İZSİAD Yönetimi daha sonra bir kez daha Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti ve kendisini 3. İSG Zirvesi ve Fuarı’na davet etti. Organizasyon için destek de talep eden İZSİAD yönetimine olumlu yanıt veren Vali Ayyıldız, “Böyle önemli ve örnek organizasyonların her zaman yanındayız” dedi.