Haberler

Geleneksel 'Üyeler Buluşuyor ' Etkinliği

Tarih: 03.05.2019

İZSİAD Ailesi’nde lezzetli gece

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) üyeleri, geleneksel İZSİAD Üye Buluşması’nda bir araya geldi. İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt’un sahibi olduğu Mutfak 93 Restoran’da düzenlenen geceye, sucuk-ekmek ikramı lezzet kattı. 
2018’in son günlerinde, bir anlamda “2019’a da merhaba” demek istediklerini belirten Küçükkurt, “Yeni yılda bizi önemli bir yerel seçim bekliyor. Pek çok üyemiz, başta Büyükşehir olmak üzere belediye başkanlıkları için aday adayı. İZSİAD Ailesi olarak arkalarındayız. Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi. Başkan Küçükkurt ve ardından söz alan İZSİAD Danışma Kurulu Başkanı Ayhan Baran, “2019’un kentimiz, ülkemiz ve milletimiz için barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini diliyoruz” temennisinde bulundu.

İZSİAD Mobil’i indirdiniz mi?
Gecede, İZSİAD Mobil aplikasyonu da tanıtıldı. İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Durmaz ve Danışma Kurulu Üyesi Taner Telcioğlu, uygulama hakkında bilgi verdi. İZSİAD üyeleri, App Store ya da Play Store’lardan indirebileceği uygulama ile İZSİAD’dan haberlere, etkinlik duyurularına, bildirimlere, üye ilanlarına ve dergilere cep telefonları aracılığıyla ulaşılabiliyor.